contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

O româncă de 13 ani din Pescara este dispărută de 5 zile. Părinţii sunt îngroziţi. "Gândul că nu ştim unde doarme noaptea ne omoară"

"Vă rog ajutaţi-mă să îmi gasesc fiica", este apelul disperat al unei mame românce din Montesilvano, o localitate aflată lângă Pescara, după ce fetiţa ei în vârstă de 13 ani, este disparută din data de 15 iulie.

"A plecat de-acasă sâmbătă, în jurul orelor 16.39, pe via Orta. Când mi-am dat seama că e trecut de ora 20.30 am ieșit în căutarea ei. Am căutat toată noaptea prin cartier și chiar mai departe iar a doua zi dimineața ne-am dus să facem plângere la poliție.

Am lansat apelurile în rețelele sociale, am pus afișe în jurul orașului și am contactat până şi realizatorii spectacolul „Chi l'ha visto?“ în speranța că cineva poate ne-o aduce acasă", spune cu disperare mama pentru site-ul ilcentro.it.

Părinţii declară că fiica lor nu ar fi avut nici un motiv să plece intenţionat de-acasă. Potrivit mamei, Eliza era o fată fericită care tocmai a terminat scoala medie Troiano Delfico, iar din septembrie va începe liceul.  „Ieşea pe-afară cu prietenii, uneori cu bicicleta, alteori pe jos, dar întotdeauna a rămas în cartier", a continuat mama.

Fetiţa nu avea telefon mobil în momentul dispariţiei şi puţin bani la ea din moment ce mama ei, cu câteva zile înainte, i-a dat 20 de euro.

„Am verificat computerul, dar nu există conversații care să ne dea vreun indiciu că ar fi cunoscut pe cineva care să-i câştige încrederea. Suntem îngroziți pentru că este încă un copil, și gândul de a nu ști unde doarme noaptea ne omoară", mai spun parinţii.

Eliza Cătălina Munteanu măsoară 1.65 m, are ochi verzi, păr creț de culoare maro deschis, un semn din naștere pe un picior și când a părăsit casa purta o cămașă albă, pantaloni scurți negri și tenişi în picioare.

Oricine poate oferi informații utile este rugat să contacteze poliţia din Montesilvano sau pe părinții Alina (389.5793301) și Nicola (373.3072608).

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia