REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

O româncă de 13 ani din Pescara este dispărută de 5 zile. Părinţii sunt îngroziţi. "Gândul că nu ştim unde doarme noaptea ne omoară"

"Vă rog ajutaţi-mă să îmi gasesc fiica", este apelul disperat al unei mame românce din Montesilvano, o localitate aflată lângă Pescara, după ce fetiţa ei în vârstă de 13 ani, este disparută din data de 15 iulie.

"A plecat de-acasă sâmbătă, în jurul orelor 16.39, pe via Orta. Când mi-am dat seama că e trecut de ora 20.30 am ieșit în căutarea ei. Am căutat toată noaptea prin cartier și chiar mai departe iar a doua zi dimineața ne-am dus să facem plângere la poliție.

Am lansat apelurile în rețelele sociale, am pus afișe în jurul orașului și am contactat până şi realizatorii spectacolul „Chi l'ha visto?“ în speranța că cineva poate ne-o aduce acasă", spune cu disperare mama pentru site-ul ilcentro.it.

Părinţii declară că fiica lor nu ar fi avut nici un motiv să plece intenţionat de-acasă. Potrivit mamei, Eliza era o fată fericită care tocmai a terminat scoala medie Troiano Delfico, iar din septembrie va începe liceul.  „Ieşea pe-afară cu prietenii, uneori cu bicicleta, alteori pe jos, dar întotdeauna a rămas în cartier", a continuat mama.

Fetiţa nu avea telefon mobil în momentul dispariţiei şi puţin bani la ea din moment ce mama ei, cu câteva zile înainte, i-a dat 20 de euro.

„Am verificat computerul, dar nu există conversații care să ne dea vreun indiciu că ar fi cunoscut pe cineva care să-i câştige încrederea. Suntem îngroziți pentru că este încă un copil, și gândul de a nu ști unde doarme noaptea ne omoară", mai spun parinţii.

Eliza Cătălina Munteanu măsoară 1.65 m, are ochi verzi, păr creț de culoare maro deschis, un semn din naștere pe un picior și când a părăsit casa purta o cămașă albă, pantaloni scurți negri și tenişi în picioare.

Oricine poate oferi informații utile este rugat să contacteze poliţia din Montesilvano sau pe părinții Alina (389.5793301) și Nicola (373.3072608).

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi