REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

EXCLUSIV. Românul reţinut sâmbătă de poliţiştii din Bologna va fi audiat mâine. De ce este acuzat tânărul

Românul reţinut sâmbătă de poliţiştii din Bologna va fi audiat mâine, chiar la închisoarea Dozza din Bologna unde este încarcerat.

Tânărul este acuzat de violenţă şi şantaj, după ce o româncă de 49 de ani a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru că a fost agresată de acesta.

"Probabil a ameninţat-o pe femeie că va divulga chestiuni intime din interiorul relaţiei", a declarat o persoană din cadrul anchetei.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, şi după ce femeia s-ar fi îndrăgostit nebuneşte de conaţionalul său mult mai tânâr decât ea, la mijlocul lunii iunie românca l-a adus la Bologna.

Se pare că scandalul dintre cei doi a izbucnit vineri seara, când femeia a observat că din portofelul ei lipseau 5 euro şi a cerut o explicaţie, dar el s-a apărat spunând că a luat bani pentru ţigări.

„Acest comportament este inacceptabil. Acum mă duc la muncă şi când mă întorc mâine dimineaţă, trebuie să fii plecat“, i-ar fi spus românca.

Doar ca sâmbătă dimineaţă, el era încă în casa româncei cerând bani pentru a se întoarce în ţară. La refuzul femeii, tânărul i-a dat o palma, a strâns-o de gât şi a încercat să o sufoce cu o lenjerie, acoperindu-i nasul şi gura.

Pentru a se elibera din mâinile partenerului, românca i-a cerut să meargă împreună la bancomat pentru a retrage suma necesară voiajului, însă la un moment dat, femeia s-a întors în casă, a încuiat uşa şi a sunat la 113.

În urma altercaţiei, românul a fost arestat, iar partenera sa a fost internată la un spital din Bologna şi necesită şapte zile de îngrijiri medicale.

Rate this item
(2 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi