REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Bologna, femeie românca bătută de un bărbat cunoscut pe Facebook

Sâmbătă dimineaţa, la ora 8.50 o româncă de 49 de ani a solicitat intervenţia poliţiştilor din Bologna pentru că a fost agresată de un conaţional cu care locuia de aproximativ o lună, pe via Ghirardacci, zona Foscherara. Tânărul de 33 de ani a încercat de asemenea, să îşi jefuiască partenera, dar a fost arestat.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, după ce s-a îndrăgostit nebuneşte de conaţionalul mult mai tânâr decât ea, la mijlocul lunii iunie a.c. românca l-a adus la Bologna.

Vineri seară, femeia a observat că din portofelul ei lipseau 5 euro şi a cerut o explicaţie, dar el s-a apărat spunând că a luat bani pentru ţigări. „Acest comportament este inacceptabil - a declarat ea, potrivit presei italiene- acum mă duc la muncă şi când mă întorc mâine dimineaţă, trebuie să fii plecat.“

Doar ca sâmbătă dimineaţă, el era încă în casa româncei cerând bani pentru a se întoarce în ţară. La refuzul femeii, i-a dat o palma, a strâns-o de gât şi a încercat sa o sufoce cu o lenjerie, acoperindu-i nasul şi gura. Pentru a se elibera din mâinile partenerului, românca a pretins să meargă împreună la bancomat pentru a retrage suma necesară voiajului, la un moment dat, femeia s-a întors în casa, a încuiat uşa şi a sunat la 113.

În urma altercaţiei, românul a fost arestat, iar partenera sa a fost internată la un spital din Bologna şi necesită şapte zile de îngrijiri medicale.

Cornelia Crîşmaru

Rate this item
(3 votes)

Cronica neagră

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

  • Subscribe to this user's RSS feed Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Recent items

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi