REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

EXCLUSIV. Tragedie învăluită în MISTER. O româncă a fost găsită MOARTĂ pe o stradă din Napoli

O româncă de 30 de ani a murit în condiţii suspecte la Napoli. Trupul tinerei a fost descoperit săptămâna trecută, pe via Vicaria Vecchia din cartierul Forcella, înfăşurat într-un covor şi bagat în mai mulţi saci de plastic.

Iniţial, autoritaţile au crezut că este vorba despre o femeie de 15-20 de ani, de origini asiatice.

S.E locuia de mai mulţi ani la Casoria, o localitate de lângă Napoli, după ce a fost adoptată de către o familie de napoletani. La începutul lunii iunie, fata a dispărut fără urmă, iar părinţii îngrijoraţi au avertizat autorităţile.

După ce a fost decoperit trupul fără viaţă al româncei, poliţişti i-au anunţat pe cei doi, care în cele din urmă au identificat-o ca fiind fiica lor adoptivă.

"Am aflat de la vecinii noştri că a fost găsită o româncă moartă în Forcella. Nu ştiu foarte multe, dar am auzit că a fost înfăşurată în nişte saci de plastic şi aruncată pe stradă", ne-a declarat Puiu Goleanu, un român care locuieşte de mulţi ani la Napoli, într-un cartier apropiat locului unde a fost decoperit cadavrul.

Poliţia din Napoli a deschis o anchetă. Printre primele ipoteze vehiculate în presa italiană, moartea ar fi survenit în urma unei supradoze de droguri.

Cartierul Forcella, locul unde cadavrul tinerei a fost găsit, se numără printre zonele cele mai rău famate din Napoli, zona fiind revendicată de una dintre cele mai periculoase grupări mafiote, Clanul Giuliano di Forcella.

Cornelia Crîşmaru

 

Rate this item
(3 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi