REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Un român din Bologna s-a urcat beat la volan, fără permis și cu pană la mașina

Un român a fost surprins, marți dimineață, de un echipaj de poliție din Bologna în stare avansată de ebrietate și cu permis românesc, fals.

Bărbatul era în cartierul San Vitale, pe marginea străzii, lângă autovehiculul care părea să aibă pană, când polițiști de la Departamentul de Accidente întorcându-se la bază, s-au oprit să îl ajute.

După câteva momente, automobilistul și-a reluat drumul, dar modul în care coducea și starea mașinii, i-a determinat pe oamenii legii să-l oprească din nou.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare mai mare de cât dublul limitei permise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar cel pe care l-a prezentat era fals.

Potrivit anchetatorilor, românul locuiește de mai mulți ani la Bologna.

“Un pericol grav pentru trafic și pentru siguranța fizică a pietonilor și a conducătorilor auto a fost depistat, prin urmare, datorită prezenței poliției municipale" a explicat pentru bolognatoday.it, un reprezentat al Sindicatelor Lucrătorilor de Poliție Locală (SULP).

Românul este acum cercetat în stare de libertate pentru infracțiunile de conducere sub influența și pentru utilizarea unui permis fals, în timp ce mașina a fost sechestrată.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(1 Vote)

Cronica neagră

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

  • Subscribe to this user's RSS feed Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi