contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tragedie de 1 mai în Italia. Un român a decedat și altul este în stare gravă

Un român a decedat, iar altul se zbate între viața și moarte în urma unui accident produs ieri seară, la Ravenna. Românii se aflau la bordul unui Volkswagen Passat și se deplasau pe via Canala, când pe un sector de drum în curba, autovehiculul s-a rasturnat și a intrat în câmp. 

La locul accidentului au sosit imediat serviciile de urgență, poliția și un echipaj de descarcerare al pompierilor care i-au extras pe cei doi dintre fiarele mașinii. Unul dintre barbați este în stare grava și a fost transportat la Spitalul Bufalini din Cesena, în timp ce pentru celălalt nu s-a mai putut face nimic.

În cauza au fost demarate cercetarile pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia