contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Ultimele detalii despre tinerele din Arad care au decedat într-un teribil accident de mașină lângă Treviso

Cele două românce care au decedat miercuri dimineața, în urma unui accident rutier produs în Ponte di Piave, lângă Treviso, au fost identificate astăzi, la morga spitalului Oderzo, de către membrii familiei.

Tot astăzi va începe și procesul de repatriere, trupurile neînsuflețite ale celor două tinere urmând să fie transportate zilele următoare acasă, la Arad, pentru a fi înmormântate în țară.

Reamintim că tragicul accident a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 4.00. Cristina Bolgar Timeea și Otilia Rusti se întorceau de la muncă la bordul unui BMW 320d de culoare roșie, când Cristina a pierdut controlul autovehiculului, acesta răsturnându-se și intrând într-un parapet de ciment.

Cele două locuiau împreună într-un mic apartament lângă Oderzo.

Fetele sunt originare din Arad și de câteva luni lucrau în mai multe localuri din regiune, unde practicau lap dance.  "Erau fete linistite, cu picioarele pe pământ", spun despre ele clienții localului unde munceau.

Tinerele veniseră în Italia pentru a le asigură un trai mai bun copiilor lor, o fetiță de 8 ani și un băiat de 10.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia