contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Două românce au murit într-un accident teribil în Treviso

Doua românce au decedat miercuri dimineata, în urma unui accident rutier produs în Ponte di Piave, o comuna din Treviso.

Cristina Bolgar Timeea si Otilia Rusti sunt originare din Arad si de câteva luni lucrau în mai multe localuri din regiune, unde practicau lap dance. Femeile veniseră în Italia pentru a le asigura un trai mai bun copiilor lor, o fetita de 8 ani si un baiat de 10.

Miercuri dimineata, în jurul orei 4.00, româncele se întorceau de la muncă la bordul unui BMW 320d de culoare roșie, când Cristina a pierdut controlul autovehiculului, acesta rasturnându-se si intrând într-un parapet de ciment. Înca nu sunt clare motivele pentru care s-a produs accidentul. Presa italiana vorbeste despre o clipă de neatenție sau oboseală.

Echipajele sosite pentru a le acorda primul ajutor nu au reușit să le mai salveze. Tinerele au murit pe loc.

Poliția a contactat imediat Ambasada României în Italia pentru a anunța familiile celor două fete.

Cornelia CrîsmaruRate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia