contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Poliţia a arestat un italian în cazul româncei ucise ieri la Bologna. Motivul încredibil pentru care suspectul ar fi recurs la crimă

Cazul crimei sângeroase de ieri pare a fi rezolvat. F.S, un italian de 55 de ani, a fost reţinut pentru uciderea Anei-Maria Stativa.

Românca a fost găsită fără suflare, în propria locuinţă. Tânăra a decedat în urma unei lovituri aplicate în zona capului. După agresiune, bărbatul a şters toate urmele, a sustras unul dintre telefoanele mobile ale tinerei şi a plecat acasă.

Anchetatorii au ajuns la el după ce au pus cap la cap, imaginile de pe camerele de supraveghere din blocul în care locuia româncă şi informaţiile din telefonul acesteia.

Se vehiculează că Ana Maria Stativa era escortă şi avea o relaţie cu F.S care locuia la Vergato, o comună aflată la aproximativ 40 de km de Bologna. Italianul o vizita în fiecare sâmbătă. Aşa s-a întâmplat şi acum.
Doar că ieri, bărbatul s-a dus cu un alt gând.

F.S a ucis-o pe Ana-Maria cu un pistol utilizat pentru sacrificarea porcilor. Agresorul a acţionat în doar şase minute. Arma crimei a fost găsită în locuinţa italianului, la indicaţiile acestuia.

Potrivit anchetatorilor, F.S a acţionat cu premeditare. Ana-Maria Stativa l-ar fi anunţat că pleacă în România de Paşte, iar italianul s-ar fi temut că aceasta ar putea să nu se mai întoarcă.

Cornelia Crîşmaru

Rate this item
(4 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia