contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

LOCURI DE MUNCĂ. Eşti român şi vorbeşti bine italiana? Randstad Italia te trimite în România

Salariu italian, loc de muncă în România. Eşti român şi ai cunoştinţe de limbă italiană corespunzătoare cel puţin unui nivel mediu?  Agenţia privată de ocupare a forţei de muncă Randstad din Monfalcone (Friuli Venezia Giulia)  pune la dispoziţie cinci locuri de muncă pentru operatori call-center în limba română.

Printre principalele criterii de angajare se numără limba română (nivel limba maternă), un nivel mediu de limba italiană şi disponibilitatea de a se transfera în România.

Pe lângă cele enumerate anterior, cei cinci operatori call-center vor avea un program de lucru full-time şi vor munci în schimburi, inclusiv în timpul weekend-urilor.

Cei interesaţi  pot trimite un CV la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., după ce au efectuat înregistrarea pe site-ul oficial al Randstad: www.randstad.it.

 

Ana Ciuban

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia