contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

O româncă din Bologna a fost omorâtă în casă

O româncă din Bologna a fost omorâtă în casă Foto: ilrestodelcarlino.it

O româncă a fost gasită moartă, sâmbătă după-amiază, în propria locuinţă, de pe strada Varthema, din zona Murri din Bologna.

Alarma a fost dată de iubitul acesteia, care reîntorcându-se acasă, a gasit-o pe femeie fără suflare, întinsă pe podea.

La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, criminaliştii şi anchetatorul, Roberto Ceroni. Conform primelor date făcute publice, tânăra de 30 de ani a decedat în urma unei lovituri aplicate în zona capului.

În acest moment, anchetatorii caută, în jurul pubelelelor şi în grădinile de lângă casa unde a avut loc crima, urme şi arma crimei, probabil, un obiect contondent.

Veştile proaste nu se încheie aici. Un român de 40 de ani a fost accidentat de un autobuz, tot sâmbătă în zona autogării din Bologna. Bărbatul traversa strada când a fost lovit de un autobuzul 27 care venea din zona Independenza. Românul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Maggiore, unde a primit codul doi de gravitate.

Cornelia Crîşmaru

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia