contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Ultima zi de PROCULT la Pavilionul României de la EXPO. Diseară va rula „Nuntă mută”, în prezența maestrului Horațiu Mălăele

A treia zi a ediției speciale „ProCult Film Festival Expo Milano 2015” s-a deschis, ieri, cu filmul „Nuntă mută”, proiectat în prezența regizorului Horațiu Mălăele.

O altă surpriză pentru publicul care a luat parte la eveniment a fost prezentarea în premieră la Milano a filmului „Closer to the moon”, scris și regizat de Nae Caranfil. Prezentarea filmului a fost făcută de către producătorii italieni Renata Ranieri și Ugo Tucci care au răspuns întrebărilor presei și publicului prezent în sală.

Tot ieri, la cinematograful Apollo, au mai fost prezenți Consulul general al României la Milano, George Bologan, precum și comisarul general al Pavilionului țării noastre, Georgian Ghervasie.

Procult Film Festival se află la ceea de a șasea ediție. Ediția specială de la Milano a fost inclusă în seria activităților găzduite de Pavilionului României de la expo Milano 2015 și a inclus scurt metraje, documentare și lung metraje care au fost proiectate atât în cadrul pavilionului cât și la Cinematograful Apollo.

Festivalul se încheie astăzi cu o nouă listă bogată de filme. Programul proiecțiilor a început de la ora 10, la Expo, cu filmul „Ignat în Maramureș” și se va încheia diseară într-o notă umoristică, cu o nouă proiecție a filmului „Nuntă mută”, care va avea loc în prezența regizorului Horațiu Mălăele.

 Marius Coța

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia