REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Ciclistul român Eduard Grosu, locul 8 la Tirreno-Adriatico

Ciclistul român Eduard Grosu (Nippo - Vini Fantini) s-a clasat ieri, la Civitanova Marche, pe un onorant loc 8 în etapa a 6-a a cursei cicliste Tirreno-Adriatico.

Românul a sosit în grupul celor nouă rutieri care au disputat sprintul final, fiind înregistrați pe distanța de 159 km, între Ascoli Piceno și Civitanova Marche, cu timpul de 4h09min31sec.

Etapa a fost câștigată de columbianul Fernando Gaviria (Quick-Step), acesta devansându-i pe slovacul Peter Sagan (Bora) și pe belgianul Jasper Stuyven (Trek).

Înaintea ultimei etape de astăzi, un contratimp individual de 10 km ce se va disputa la San Benedetto del Tronto, clasamentul general rămâne neschimbat, cu columbianul Nairo Quintana (Movistar) lider, urmat la 50sec de francezul Thibaut Pinot (FDJ) și la 1min06sec de australianul Rohan Dennis (BMC).

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi