contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Ciclistul român Eduard Grosu, locul 8 la Tirreno-Adriatico

Ciclistul român Eduard Grosu (Nippo - Vini Fantini) s-a clasat ieri, la Civitanova Marche, pe un onorant loc 8 în etapa a 6-a a cursei cicliste Tirreno-Adriatico.

Românul a sosit în grupul celor nouă rutieri care au disputat sprintul final, fiind înregistrați pe distanța de 159 km, între Ascoli Piceno și Civitanova Marche, cu timpul de 4h09min31sec.

Etapa a fost câștigată de columbianul Fernando Gaviria (Quick-Step), acesta devansându-i pe slovacul Peter Sagan (Bora) și pe belgianul Jasper Stuyven (Trek).

Înaintea ultimei etape de astăzi, un contratimp individual de 10 km ce se va disputa la San Benedetto del Tronto, clasamentul general rămâne neschimbat, cu columbianul Nairo Quintana (Movistar) lider, urmat la 50sec de francezul Thibaut Pinot (FDJ) și la 1min06sec de australianul Rohan Dennis (BMC).

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia