contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Liberalii din Emilia Romagna și-au desemnat liderul. "Urmează alegeri pe toată Italia "

Ioan Boldijar, ales președinte al PNL Emilia Romagna Ioan Boldijar, ales președinte al PNL Emilia Romagna Foto: Cornelia Crîșmaru

Liberalii din Emilia Romagna şi-au ales astăzi preşedintele. Membrii Partidului Naţional Liberal s-au reunit duminică de la ora 12.30 la Ristorante Casa tua din Bologna. Singurul candidat a fost Ioan Boldijar, de altfel şi preşedintele interimar pe această zonă, care a obţinut toate voturile colegilor săi.

"Astăzi avem ca obiectiv reogranizarea PNL Emilia Romagna pentru că alegerile trecute au fost pentru noi o palmă peste obraz. Vom decide împreună cine va face parte din echipa de organizare", a declarat Ioan Boldijar.

Liderul liberalilor din Emilia Romagna a venit deja pregătit cu echipa de coordonare. Printre aceştia se numără cei patru prim-vicepreşedinţi: Elisabeta Cocoloş, Sorin Marcu, Doru Harja şi Sorin Piparcă care se vor ocupa de mai mai multe oraşe din această zonă: Rimini, Piacenza şi Bologna. Tot de astăzi, secretara liberalilor de aici va fi Magdalena Arseni.

Potrivit celor declarate de Boldijar, se anunţă noi alegeri la întreaga filială din Peninsulă. Pe 25 martie, tot la Bologna, se va desemna preşedintele Partidului Naţional Liberal din Italia.

"În data de 25 martie vor avea loc, aici, alegeri pentru stabilirea conducerii liberale la nivelul întregii Italie. Vom avea participare şi de la Bucureşti", a conchis Ioan Boldijar.

Cornelia Crîşmaru

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia