contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Trei români au evadat dintr-o închisoare din Italia. Poliţia e pe urmele lor

Trei români au evadat luni seara dintr-o închisoare din Florenţa și sunt căutați de autoritățile locale.

Potrivit presei italiene, aceştia au reuşit să spargă zidul de la celula lor, au coborât de la etaj pe exterior pe frânghii făcute din cearceafuri reuşind să ajungă în curtea interioară şi să escaladeze zidul. Întreaga operaţiune s-ar fi derulat în numai opt minute, 

Deţinuţii au profitat şi de faptul că o porţiune din zidul prin care au scăpat nu era monitorizată din cauza deteriorării, iar accesul în zonă era interzis, motiv pentru care patrulele nu aveau voie să traverseze zona din cauza pericolului de prăbuşire. Poliţiştii iau în calcul ca deţinuţii să fi avut cel puţin un complice care sa-i fi aşteptat cu o maşină la poarta închisorii.

Gardienii au observat că cei trei bărbaţi lipsesc în momentul în care au făcut inspecţia de seară, iar acum poliţiştii sunt pe urmele lor. Cei trei bărbaţi ai fost închişi după ce au dat mai multe spargeri în Italia şi ar fi trebuit să rămână în spatele gratiilor până în anul 2018.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia