REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

”Are permanent în atenţie starea de sănătate a părinţilor” Cine este Adriana, românca dispărută cu cei doi copii în avalanșă?

Femeia din România dispărută în avalanşa care a distrus hotelul Rigopiano din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo, a plecat din ţară, după două căsnicii eşuate, pentru a-şi ajuta părinţii rămaşi în Bacău şi pentru a se trata de boala de care suferă, poliartrită reumatoidă.

Adriana are 43 de ani şi s-a născut în comuna băcăuană Corbasca, într-o familie modestă.

Primarul comunei Corbasca, Andone Puşcasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că părinţii femeii au lucrat la CAP şi, deşi au avut o situaţie modestă, au ajutat-o să îşi găsească drumul în viaţă.

A fost căsătorită de două ori, însă căsniciile nu au rezistat. În urmă cu câţiva ani l-a cunoscut în Italia pe cel care îi este acum soţ şi tatăl celor doi copii.

"Tratatementul era foarte scump şi a beneficiat de faptul că s-a angajat în sistemul de sănătate din Italia, a beneficiat de o reducere şi apoi a cunoscut şi persoana cu care s-a căsătorit, care are o situaţie financiară bună şi lucrul ăsta a ajutat-o, pentru că trebuia să facă o injecţie lunară de aproape 1000 de euro. A născut cei doi copii pe riscul ei, pentru că nu avea niciun pronostic sănătos de la niciun medic. Toţi medicii erau reticenţi. A născut copiii pe riscul ei, copiii s-au născut sănătoşi, păcat că a fost situaţia asta", a spus Andone Puşcasu.

Primarul comunei Corbasca afirmă despre femeie că este "un copil foarte bine educat, un copil cuminte care îşi iubea familia".

"Are permanent în atenţie starea de sănătate a părinţilor, în fiecare vară vine şi îşi duce părinţii la analize, la tot felul de verificări, era preocupată de lucrul ăsta", declară primarul.

La rândul lor, părinţii Adrianei, întrebaţi de ce a plecat aceasta în Italia, au răspuns "La treabă. S-o găsit cu băiatul ăla, că el e italian". Întrebaţi, de asemenea, dacă îl plac pe ginerele lor, cei doi au răspuns afirmativ.

"Un băiat bun, bun, n-am ce să zic. E mai mic ca ea, că ştiţi cum se mărită tineretul ăsta. E mai mic ca ea cu trei ani. Nu bea, nu fumează", a afirmat mama Adrianei.

Pa pagina de Facebook a soţului Adrianei, Parete Giampiero, apar zeci de mesaje în care oamenii scriu că se roagă pentru ca familia acestuia să fie găsită. "Urmărim căutările şi din Belgia, suntem alături de voi", scrie un utilizator. "Ne rugăm pentru o minune", scrie altul.

(Citește tot articolul)

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi