Print this page

EXCLUSIV. „Torino: amore per una città meravigliosa” - creațiile fotografului român Mihai Bursuc, expuse din nou la Torino

EXCLUSIV. „Torino: amore per una città meravigliosa” - creațiile fotografului român Mihai Bursuc, expuse din nou la Torino Foto: Mihai Bursuc

 Fotograful român de la Torino Mihai Bursuc îşi expune din nou creaţiile în „Torino: amore per una città meravigliosa”, o expoziţie care va fi inaugurată pe 19 ianuarie la Bivio Caffè, strada Val San Martino Inferiore 2/C din Torino.

Expoziţia va fi inaugurată la ora 19.30 şi va cuprinde fotografii de peisagistică din Torino, realizate de Mihai Bursuc în ultimul său an de activitate.

„Veţi putea admira fotografii realizate în ultimul an: peisaje din oraşul Torino, iar de data aceasta nu au fost  suprinse doar noaptea. Sunt foarte bucuros că am din nou ocazia de a-mi expune lucrările şi în afara reţelelor de socializare”, a declarat Mihai Bursuc pentru Agenda Diasporei.

Fotografiile expuse în cadrul „Torino: amore per una città meravigliosa” reprezintă o adevărată declaraţie de dragoste a fotografului pentru cel mai important oraş din Piemonte, spun cei de la Radio Rat, organizatorii evenimentului.

Foto: Mihai Bursuc

„Torino văzut prin ochii romantici ai lui Mihai Bursuc, fulgerat de frumuseţea străzilor torineze”, spun cei de la Radio Rat despre fotografiile romanului.

Evenimentul face parte din seria iniţiativelor „Artisti da StraRatto”,  semnate Radio Rat.

Biletele pentru seara inaugurării costă 10 euro şi includ un aperitiv şi un cocktail de bun venit.

Expoziţia va rămâne deschisă până pe 15 februarie.

Mihai Bursuc este unul dintre cei mai talentaţi şi mai apreciaţi fotografi de peisagistică din Torino, iar fotografiile sale apar peste tot în presa italiană.

Bursuc s-a născut în comuna Hălăucești din județul Iași și și-a petrecut primii 18 ani din viață într-un orfelinat din România, după ce, la vârsta de un an, și-a pierdut mama. În urmă cu 13 ani s-a căsătorit cu Florentina, iar împreună au luat drumul Occidentului, stabilindu-se in Italia.

Citește aici un interviu în exclusivitate cu Mihai Bursuc: Interviu EXCLUSIV cu fotograful român în Italia, Mihai Bursuc

 

Ana Ciuban

Rate this item
(0 votes)
Ana Ciuban

Scrie la Agenda Diasporei de la lansare.

 

Email: ana.ciuban@agendadiasporei.com