REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

A vrut să o omoare cu o seceră. „Badantă” româncă, agresată de vărul bătrânului pe care îl îngrijea

A vrut să o taie cu secera pentru că îl îngrijea pe vărul paralizat în scaunul cu roţile. Este cazul unei badante românce de 45 de ani din Teramo (Abruzzo), agresată fizic luni seara de vărul bătrânului pe care îl îngrijea.

Potrivit carabinierilor, vărul bătrânului s-a prezentat luni seară în casa celor doi pe care a început să îi insulte. La câteva minute după aceea, povesteşte apoi româncă, italianul a scos de sub geacă o secera cu care intenţiona să o rănească.

„Am înlemnit când am văzut ce ascundea sub haină. Nu ştiam ce să fac mai întâi: să îl închid în baie pe bătrân sau să sun la poliţie”, a declarat „badanta”.

Din fericire, femeia a reuşit să solicite la timp intervenţia poliţiştilor, care au găsit-o pe aceasta în stare de şoc, cu faţa plină de sânge.

„Probleme vechi de familie” între bătrânul paralizat şi vărul acestuia, pare să fi fostcauza incidentului de luni seara, în urma căruia românca s-a ales cu zgârieturi şi tăieturi la nivelul abdomenului, fetei şi al braţelor.

Potrivit carabinierilor, nu este pentru prima oară când badanta şi bătrânul pe care îl îngrijea sunt agresați fizic de vărul acestuia.

„Vecinii declară că de fiecare dată când vărul bătrânului vine în vizită se aud ţipete din casa în care locuiesc cei doi”, reiese din raportul poliţiei.

În prezent, agresorul se află în arestul poliţiei, în închisoarea din Castrogno, sub acuzaţia de tentativă de omor şi violenţă fizică în formă agravată.

Ana Ciuban

Rate this item
(1 Vote)

Cronica neagră

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

  • Subscribe to this user's RSS feed Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Recent items

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi