Print this page

INEDIT. Polițistul din Munchen care i-a ajutat pe români în ziua votului a primit consumație gratuită pe viață de la două cluburi din Brașov

Polițistul din Munchen care în ziua alegerilor europarlamentare a ajutat mai mulți români să ajungă în față urnelor a fost numit membru de onoare în două cluburi din Brașov, orașul unde s-a născut.

Cluburile Kruhnen Musik Halle și Rockstadt au anunțat pe Facebook decizia luată. Pe lângă faptul că a fost numit membru de onoare, polițistul a primit și consumație gratuită pe viață în cele două cluburi.

"Pe polițistul din Munchen născut în Brașov și care a vorbit la portavoce în limba română îl numim MEMBRU DE ONOARE al cluburilor noastre și are consumație gratuită la noi PE VIAȚă! Sperăm că va ajunge această postare la el și apoi el va ajunge la noi", este mesajul transmis de reprezentanții cluburilor și reluat de un site de muzică.

Amintim că în ziua alegerilor europarlamentare mii de români așteptau să voteze în Munchen. Jurnalistul Vlad Ursulean a transmis pe Facebook că Poliția a luat decizia de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și în acel moment se consideră că sunt pe teritoriul consulatului, ceea ce însemna că ar fi trebuit să voteze cu toții.

Jurnalistul a precizat că unul dintre polițiști era român și că a vorbit în română la portavoce. După acea zi, polițistul a devenit "eroul votanților români", scrie ziare.com.

Rate this item
(0 votes)