contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

INEDIT. Polițistul din Munchen care i-a ajutat pe români în ziua votului a primit consumație gratuită pe viață de la două cluburi din Brașov

Polițistul din Munchen care în ziua alegerilor europarlamentare a ajutat mai mulți români să ajungă în față urnelor a fost numit membru de onoare în două cluburi din Brașov, orașul unde s-a născut.

Cluburile Kruhnen Musik Halle și Rockstadt au anunțat pe Facebook decizia luată. Pe lângă faptul că a fost numit membru de onoare, polițistul a primit și consumație gratuită pe viață în cele două cluburi.

"Pe polițistul din Munchen născut în Brașov și care a vorbit la portavoce în limba română îl numim MEMBRU DE ONOARE al cluburilor noastre și are consumație gratuită la noi PE VIAȚă! Sperăm că va ajunge această postare la el și apoi el va ajunge la noi", este mesajul transmis de reprezentanții cluburilor și reluat de un site de muzică.

Amintim că în ziua alegerilor europarlamentare mii de români așteptau să voteze în Munchen. Jurnalistul Vlad Ursulean a transmis pe Facebook că Poliția a luat decizia de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și în acel moment se consideră că sunt pe teritoriul consulatului, ceea ce însemna că ar fi trebuit să voteze cu toții.

Jurnalistul a precizat că unul dintre polițiști era român și că a vorbit în română la portavoce. După acea zi, polițistul a devenit "eroul votanților români", scrie ziare.com.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia