contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

ALERTĂ TERORISTĂ în Germania. DOMUL din Koln, EVACUAT. Un ROMÂN, ARESTAT preventiv!

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat azi dimineaţă de frica unui atac terorist.

Un individ s-a îndreptat în viteză cu o autoutilitară spre catedrala romano-catolică, a coborât şi a intrat în imobil, comportându-se ciudat.

Poliția a intervenit imediat, temându-se să nu fie vorba de un atac terorist. Catedrala a fost evacuată şi a fost percheziţionată, fără a fi găsite însă obiecte suspecte.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei germane, şoferul vehiculului este un român în vârstă de 26 de ani, domiciliat în oraşul german Aachen.

Suspectul a fost reţinut şi audiat fiind, din câte se pare, sub influenţa substanţelor stupefiante şi cu permisul de conducere suspendat, informează Mediafax.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia