REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Frecvenţe mai dese de zbor din Londra spre Suceava, Constanţa şi Iaşi

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, deschide astăzi prima sa bază din Marea Britanie pe aeroportul Londra Luton. WIZZ va aloca la aeroport una din noile sale aeronave A320, extinzând astfel numărul operaţiunilor din Luton la 42 de rute.

Noua aeronavă va susține începerea operațiunilor către trei destinații mult așteptate: Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo și Kutaisi în Georgia, care este, de altfel, singura legătură directă dintre Kutaisi și Marea Britanie.

Frecvențele pe unele dintre cele mai populare rute ale WIZZ către România vor crește odată cu sosirea noii aeronave: Suceava de cinci ori pe săptămână, Constanța de patru ori pe săptămână, iar zborurile din Iași vor fi operate zilnic.

De asemenea, WIZZ anunţă sărbătorirea a 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţ scăzut din Londra Luton. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 milioane a călătorit de la Varna, Bulgaria spre Luton şi a fost întâmpinat la sosire de către reprezentanţii companiei cu un bilet dus – întors.

Pentru a sărbători aceste repere importante, WIZZ le oferă clienților săi din Marea Britanie o promoţie specială, 20% reducere pe toate cele 82 de rute care fac parte din reţeaua sa de rute la preţ scăzut din UK până astăzi, joi 22 iunie, la miezul nopţii.

Stabilirea bazei la Londra Luton reprezintă o investiție WIZZ majoră în Marea Britanie, creând 36 de locuri de muncă directe la compania aeriană. Echipajul local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde, iar flota companiei este una dintre cele mai tinere din Europa şi asigură pasagerilor pe fiecare zbor servicii înaltă calitate.

 

Destinație Zboruri săptămânale
Iași 7 de la 5
Suceava 5 de la 4
Constanța 4 de la 2

 

 

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi