contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Frecvenţe mai dese de zbor din Londra spre Suceava, Constanţa şi Iaşi

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, deschide astăzi prima sa bază din Marea Britanie pe aeroportul Londra Luton. WIZZ va aloca la aeroport una din noile sale aeronave A320, extinzând astfel numărul operaţiunilor din Luton la 42 de rute.

Noua aeronavă va susține începerea operațiunilor către trei destinații mult așteptate: Tel Aviv în Israel, Pristina în Kosovo și Kutaisi în Georgia, care este, de altfel, singura legătură directă dintre Kutaisi și Marea Britanie.

Frecvențele pe unele dintre cele mai populare rute ale WIZZ către România vor crește odată cu sosirea noii aeronave: Suceava de cinci ori pe săptămână, Constanța de patru ori pe săptămână, iar zborurile din Iași vor fi operate zilnic.

De asemenea, WIZZ anunţă sărbătorirea a 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţ scăzut din Londra Luton. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 milioane a călătorit de la Varna, Bulgaria spre Luton şi a fost întâmpinat la sosire de către reprezentanţii companiei cu un bilet dus – întors.

Pentru a sărbători aceste repere importante, WIZZ le oferă clienților săi din Marea Britanie o promoţie specială, 20% reducere pe toate cele 82 de rute care fac parte din reţeaua sa de rute la preţ scăzut din UK până astăzi, joi 22 iunie, la miezul nopţii.

Stabilirea bazei la Londra Luton reprezintă o investiție WIZZ majoră în Marea Britanie, creând 36 de locuri de muncă directe la compania aeriană. Echipajul local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde, iar flota companiei este una dintre cele mai tinere din Europa şi asigură pasagerilor pe fiecare zbor servicii înaltă calitate.

 

Destinație Zboruri săptămânale
Iași 7 de la 5
Suceava 5 de la 4
Constanța 4 de la 2

 

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia