REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Un român, EROUL atacului terorist de azi-noapte. ”L-am LOVIT cu o navetă de pâine în CAP pe unul dintre ei”

Un român a fost unul dintre eroii atacului terorist de azi-noapte din Londra. Florin Morariu lucra la o brutărie și a reuşit să-l lovească cu o nevetă de pâine pe unul dintre terorişti. Românul a filmat momentele de panică din inima Londrei şi a postat înregistrarea pe o reţea de socializare.

El a explicat ce s-a întâmplat în timpul atentatelor și cum a salvat viața mai multor persoane permițându-le să intre în brutărie.

"Mă aflam la muncă. Muncesc în tură de noapte la o brutărie legată de Piața Borough. Eram împreună cu colegii mei la masa de lucru, în fața noastră avem un geam foarte mare. Ne uitam pe stradă - era o agitație foarte mare, lumea fugea, femei care leșinau pe stradă. I-am zis colegului meu croat să ieșim afară să vedem ce se întâmplă.

Când am ieșit afară au venit două femei și ne-au rugat să le lăsăm să intre în interior. Ne-au spus că undeva de la London Bridge spre Borough Market este un van, cu niște oameni în el, care coboară și bagă cuțitele în oameni. Am ieșit afară să mă uit - nici femeile nu știau, erau dezorientate - și am luat cu mine două navete de plastic pentru pâine. Am ieșit afară. Undeva din partea dreaptă a brutăriei au început să fugă vreo zece persoane.

Am intrat pe o alee, am mers puțin înainte, și pe partea stângă, pe o altă alee erau vreo patru persoane. Un domn venea spre mine și alți doi în lateralele lui și unul în spate. Cei doi din laterale au început să îl lovească cu cuțitul. Atunci am aruncat cu o navetă, s-a ferit, iar când am aruncat a doua navetă i-a venit în cap unuia dintre ei - cel din partea dreaptă - și a căzut jos.

Celălalt s-a repezit la mine. Poliția îi urmărea și a început să spună prin portavoce: go, go, go! După ce am fugit de acolo am luat oameni de pe stradă și i-am băgat în brutărie", a povestit Florin Morariu, pentru TVR.

Românul mai spune că a fost atins de o alică, dar că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi