contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

TRAGEDIE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. O tânără din Iași a murit într-un accident, în Anglia. Peste câteva luni urma să se mărite

Tragedie într-o familie din județul Iași. O tânără de 33 de ani, aflată la muncă în Anglia, a murit într-un accident rutier petrecut în Essex, de Ziua Îndrăgostiților, anunță stirileprotv.ro.

Rudele tinerei din comuna Belcești spun că Alina era extrem de fericită. Își găsise un loc bun de muncă în Anglia și urma să se căsătorească. Chiar pe 14 februarie, când alerga să-i cumpere iubitului un cadou, românca a fost lovită de un autoturism.

"M-a sunat seara că a fost accident de mașină, a dat o mașină peste ea și după aia a intrat în comă, a stat o săptămână. Acum 4 zile mi-a dat confirmare că a murit", a declarat fratelei fetei pentru sursa citată.

Oamenii din localitate spun că Alina a mai muncit și în Italia vreme de 5 ani, însă nu a reușit să strângă prea mulți bani. Aștepta venirea verii, căci cunoscuse un tânăr din același sat, care se stabilise în Anglia și cu care voia să-și întemeieze o familie.

"Ea a fost în Italia, dar acum, după Sărbători, s-a dus după un vecin, s-a dus acolo. 33 de anișori. Ce frumoasă era, lacrimă de copil", a mai declarat pentru stirileprotv.ro unchiul victimei.

Fata începuse ridicarea unei case în satul natal, împreună cu surorile sale, și urma să se căsătorească peste câteva luni.

Soarta a lovit în familia Sapataru la fel de necruțător și acum doi, când tatăl fetelor a murit pe când muncea în Spania, ca să-și ajute familia.

Familia Alinei speră să reușească să strângă bani pentru a repatriere, ca să poată organiza înmormântarea acasă. Numai drumul costă 3.000 de lire.

Simona Pop

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia