contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Persoanele care vor să aplice pentru viza SUA ar putea fi obligate să-și dea toate conturile de Facebook

Guvernul american intenţionează să colecteze date despre activitatea de pe reţelele de socializare a aproape tuturor persoanelor care vor să intre în SUA.

Propunerea a fost făcută public de către Departamentul de Stat, ca parte a politicii preşedintelui Donald Trump de înăsprire a controalelor, informează Agerpres.

Majoritatea aplicanţilor la viza de imigrant şi de non-imigrant, circa 14,7 milioane de persoane, vor fi nevoiţi să noteze într-un formular al aplicaţiei federale toate identităţile de pe reţelele de socializare pe care le-au folosit în ultimii cinci ani, informaţii care vor fi folosite pentru a fi verificaţi şi identificaţi.

Opinia publică are la dispoziţie 60 de zile pentru a face comentarii asupra propunerilor.

Măsurile vin ca urmare a promisiunii de campanie a preşedintelui Donald Trump de a combate imigraţia ilegală din motive de securitate şi de a înăspri controalele asupra străinilor care intră în SUA.

Dacă aceste măsuri vor fi aprobate, aplicanţii vor trebui să ofere informaţii despre numerele de telefon, adresele de e-mail şi călătoriile internaţionale din ultimii cinci ani. Li se va cere, de asemenea, să spună dacă au fost expulzaţi din vreo ţară şi dacă membri ai familiei lor au fost implicaţi în activităţi teroriste.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia