contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Cel mai bine plătită prostituată din SUA: „Când văd terminaţia «escu» la finalul unui nume, ştiu că e român şi că voi avea parte de sex sălbatic“

Românii din străinătate au ajuns preferaţii prostituatelor de lux indiferent de ţara unde au ales să se stabilească.

O spune şi Alice Little cea mai bine plătită prostituată din SUA. În vârstă de 27 de ani, tânăra a strâns peste un milion de dolari în doar doi ani și jumătate.

Într-un interviu acordat publicaţiei Adevărul, femeia a dezvăluit că românii sunt cei mai buni la pat. Alice Little susține că se bucură atunci când vede terminația „escu” la finalul unui nume deoarece își dă imediat seama că este vorba de un român.

„Am avut clienţi din România şi pot spune că sunt printre cei mai buni la pat! Ori de câte ori văd terminaţia ”escu” la finalul unui nume, ştiu că e român şi voi avea parte de o partidă de sex sălbatic!”, a spus Alice pentru sursa citată.

În acelaşi interviu, femeia le dă şi câteva sfaturi cuplurilor pentru a îşi îmbunătăţi relaţia din dormitor

"Ai încredere în partenerul tău spunându-i adevărul. Dacă vrei sincer ceva sexual, o anumită poziţie sau fantezie, nu te teme să o spui! Şi asta pentru că este persoana pe care o iubeşti şi ar adora să aibă grijă de tine în dormitor. Dacă eşti sincer cu partenerul tău, îi permiţi să îşi îmbunătăţească performanţele sexuale ca şi abilităţile de comunicare. Astfel, rezultatul final va fi o relaţie mai puternică şi mai fericită pentru ambele părţi!", mai spune tânăra.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia