REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Corina Chiriac va cânta duminică la Sărbătoarea Românilor din Cehia

Corina Chiriac Corina Chiriac

Corina Chiriac va susţine duminică un concert pentru românii din Rep. Cehă. Spectacolul va avea loc la Terasa Muzeului Musaion, Parcul Kinsky din Praga 5 şi face parte din cadrul evenimentului Sărbătoarea Românilor din R. Cehă, ajuns în acest an la ediţia a VII-a.

Potrivit organizatorilor, întâlnirea Corinei Chiriac cu publicul de la Praga va cuprinde și momente pentru autografe și vânzare de albume muzicale. În plus, în cadrul evenimentului va avea loc şi o tombola cu premii, va fi organizat un colț de joacă pentru copii, iar cei prezenţi vor putea admira şi cumpăra obiecte din cadrul unor expoziţii de artizanat şi vor putea gusta din diferite specialităţi culinare şi vinuri româneşti.

Pe lângă Corina Chiriac, la această ediţie vor mai fi prezenţi Ansamblul Folcloric „Zarandul“ și Grupul Folcloric „Sânzienele“, din Arad. Cele două grupuri populare vor asigura un program important cu tradiții, cântece și dansuri specifice zonei, prezenţa lor la Praga fiind posibilă cu ajutorul Centrul Cultural Municipal Arad.

Evenimentul este organizat de Asociația Românilor din Republica Cehă, cu sprijinul financiar al Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Ambasada României la Praga, Institutul Cultural Român din Praga și Muzeul Național din Praga-secția Etnografică, sub patronajul Primariei Praga 5, instituție care, pe lângă susținerea logistică, a alocat la această ediție și un sprijin financiar în valoare de 20.000 Czk.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi