REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Uitați de WhatsApp! Românii au făcut aplicația WowApp de pe care câștigă bani toți utilizatorii!

Vești bune pentru românii din Italia. A apărut o aplicație prin intermediul căreia cei care vor să comunice cu rudele sau prietenii din țară, nu doar că o pot face gratuit, ba chiar pot câștiga și bani de pe urma ei doar prin simplul fapt că o folosesc.

WowApp este o aplicație revoluționară construită în România de o companie elvețiană care amenință supremația Skype și WhatsApp.

Noutatea cu care WowApp a reușit să atragă sute de mii de oameni imediat după lansare e că utilizatorii sunt plătiți pentru că trimit mesaje, vorbesc audio/video sau că, pur și simplu, stau pe aplicație.


Aplicația este gratuită, însă poate fi instalată doar dacă primești o invitație. Puteți să vă faceți invitație de AICI.

Wowapp este o combinație între Yahoo messenger, WhatsApp și Skype, însă, spre deosebire de acestea, vine cu o facilitate inedită. Iți aduce bani. 

Astfel, cu cât un utilizator petrece mai mult timp pe chat, cu atât mai multe reclame i se vor afișa în fereastra propriului cont. Iar 70% din încasările companiei pentru reclamele respective i se vor întoarce utilizatorului.

Mai mult, românii din diaspora pot folosi această aplicație și pentru convorbirile internaționale. Toate apelurile făcute în interiorul aplicației sunt gratuite, iar celelalte sunt la prețuri aproape fără concurență pe piață. De exemplu, o convorbire din România în Italia pe fix costă 0.9 cenți pe minut, iar pe mobil 5.9.

Aplicația vă ține în permanență la curent cu suma pe care o aveți în contul de wowapp. Moneda folosită acolo se cheamă „coin” și este echivalentul unui cent. Suma minimă de la care vă puteți transfera banii în contul bancar este de 2.000 de coins (20 de dolari), însă vine cu un comision de 8% pentru fiecare tranzacție.

Wowapp poate fi folosit, în același timp, pe telefon, computer sau tabletă și are printre altele și opțiunea „privat”. Dacă este folosită, ea nu va stoca pe servere niciun fel de informații text, poze sau video. În felul acesta, utilizatorii nu trebuie să se teamă că cineva poate să le citească discuțiile dacă le află parola. 

De asemenea, utilizatorii mai pot alege să doneze o parte din bani cauzelor caritabile. Peste 2000 de organizații sociale sunt înscrise în WowApp.

Creatorul aplicației, elvețianul Thomas Knobel, este căsătorit cu o româncă și spune că nu a fost nevoie să facă prea multă reclamă produsului său deoarece conceptul le-a plăcut utilizatorilor care l-au promovat și din dorință de a face bani și din mândria de a consacra în toată lumea un produs românesc.

“90% din cei care au lucrat la aplicație sunt programatori români. Am fost uimit de calitățile lor. Ei vor face ca această aplicație să aducă bunăstare românilor. Pentru că s-a lansat în România, cei mai mulți utilizatori sunt români, dar piețele din Statele Unite, Rusia, India sau Brazilia au parte de o creștere fenomenala”, a declarat Knobel.

Alex Silaghi

 

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi