contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

STUDIU: Bărbații preferă minionele. Uite de ce

Bărbații aleg femeile scunde (minione) atunci când își aleg iubita sau soția, arată un studiu efectuat de Universitatea din Groningen (Olanda).

Potrivit acestuia, bărbaților le plac femeile minione nu doar pentru că se simt mai protectori lângă o astfel de femeie, ci și din motive genetice.

Astfel,cei 10.000 de bărbați interviervați au spus că femeile scunde sunt mai feminine datorită faptului că au mai mulți hormoni feminini (estrogeni) în corp decât o femeie înaltă.

Mai mult decât atât, aceiași bărbați consideră că minionele sunt mai iubitoare și mai tandre decât cele înalte.

Ce aleg însă femeile scunde?

Potrivit studiului, femeile minione își aleg, de cele mai multe ori, un partener înalt.

De ce? Pentru că, spun ele, bărbații înalți le pot oferi protecția de care au nevoie, au un nivel social mai înalt și sunt mai sănătoși.

Voi sunteți de acord?

Ana Ciuban

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia